Stichting

Teman Teman Sehati

Kumpulan

Op zondag 1 november was er weer een kumpulan op onze Deel. Een behoorlijke grote opkomst ondanks dat er enkele leden verhinderd waren om te komen door ziekte of werkzaamheden of andere afspraken.
We hebben er wél 5 nieuwe leden bij en dat zijn Rene en Omaira uit Velp en Lucienne en Rick uit Arnhem. En Hanny uit Zoetermeer. Van harte welkom!
Voor deze kumpulan hadden Joris en Francine de formatie Hadiah uit Spijkenisse uitgenodigd en dat was een groot succes. Een enkeling pinkte een traantje weg bij gevoelige nummers en anderen gingen weer helemaal uit hun dak bij countrymuziek, de poco poco en een medley van Rock’n’Roll.

Al met al was het een geslaagde middag. Iedereen had weer veel te eten meegebracht, erwtensoep van Cherry, pepesan gemaakt door Ruud en niet te vergeten de pangsit van Irma. Haar is al duidelijk gemaakt dat zij nooit meer zonder pangsit binnen kan komen. Foei, wat was dat lekker en alles was dan ook heel snel op.
Lucienne , terzijde gestaan door Rick brachten verslag uit over hun reis naar Padang en de besteding van de giften. Iedereen was doodstil en luisterde aandachtig naar het emotionele verhaal.