Stichting

Teman Teman Sehati

Janne Christoffel loopt al enige jaren de 4daagse van Nijmegen met 30 km per dag en wordt gesponsord voor 10 eurocent per kilometer. De opbrengst van deze 4daagse komt altijd in de pot van de Stichting Teman Teman Sehati die daar veel mee kan doen voor de achtergebleven Indische Nederlanders in Indonesië.
Ook dit jaar loopt zij een 4daagse, alleen niet de Nijmeegse want daar is ze helaas uitgeloot. Maar Janne zit niet voor één gat gevangen. Ze gaat de Barchemse 4daagse lopen en dat is dan 20 km per dag. Om toch de uitkomst hetzelfde te houden gaat zij nu 15 cent per kilometer vragen.

U sponsort haar dit jaar toch hopelijk ook? Al het geld wat Janne bijeen loopt tijdens die dagen is weer voor de achtergebleven Indische Nederlanders in Indonesië. En ze hebben het geld nog steeds hard nodig. Als u besluit te sponsoren kunt u een berichtje sturen aan ciumindonesia@kpnmail.nl
Na afloop van de 4daagse wordt u dan benaderd om door te geven waar u het sponsorgeld kunt storten. Uw bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

Names Janne Christoffel: dank alvast dat u de moeite heeft genomen dit berichtje te lezen!