Stichting

Teman Teman Sehati

Helaas zit het er voorlopig nog niet in dat ik onze gesteunden zelf kan gaan bezoeken, maar we hebben een enorm goed en betrouwbaar team in Indonesia, die mij dagelijks op de hoogte houden. Kwitanties, foto’s en filmpjes komen dagelijks binnen zodat we alles goed kunnen blijven volgen.

We hebben wat nieuwe aanvragen erbij, maar ook een overlijden. In Surabaya is mw. Lola Meijer overleden. R.I.P

Mevr. Lola Meijer

In Makassar zorgt Adil Nurimba voor 18 gesteunden. Alle mensen krijgen een maandelijkse donatie en nu ook een voedselpakket ivm de Corona. En momenteel wordt het huis van de blinde mw Dolly Muller gerepareerd omdat het dak enorm lekt.

Anto Suprianto is onze vertegenwoordiger in Jakarta/ Depok. Hij heeft daar de verantwoording over 4 gesteunden, niet veel, maar de afstanden zijn enorm en hij doet dat allemaal op zijn brommer.

oma Guus Soedira in Jakarta
oma Helling in Depok

In Bandung is onze vertegenwoordiger Dedy Kusmayadi. Hij zorgt voor 22 mensen. We hebben er namelijk 3 nieuwe bij.

Dedy is enorm druk met de werkzaamheden. Zo kregen we het bericht dat Koos Lankhorst, die behoorlijk dementerende is, op een kast wilde klimmen en gevallen was. Zijn dochter die voor hem zorgt was juist te laat om hem tegen te kunnen houden. 8 Hechtingen in zijn arm was het resultaat. Dedy heeft snel de ziekenhuis onkosten kunnen betalen.

Koos Lankhorst

Toen kregen we bericht dat de 73 jarige John Leepel zijn huur niet kon betalen en eigenlijk zijn huisje zou moeten verlaten. Ook nu weer razendsnel geld overgemaakt en heeft Dedy samen met hem zijn jaarhuur kunnen betalen aan de eigenaresse.

Ook de jaarhuur van Pieter Wattimena is betaald. Ook in Bandung krijgt iedereen een maandelijkse bijdrage en in deze tijd een voedselpakket. Jammer dat ik jullie niet al die dankbare filmpjes van de blije mensen kan laten zien.

In Surabaya zorgt Yulia van Roest voor 11 gesteunden. Maar zij bezoekt met haar kinderen ook de mensen tussendoor om te kijken of alles goed gaat. Als er iemand naar het ziekenhuis moet, gaat zij vaak mee en blijft bij ze zodat ze niet alleen zijn.

In Malang is Elly Wolters verantwoordelijk voor de gesteunden. Zij zorgt daar voor 12 mensen. Elke maand organiseert zij een kumpulan bij haar thuis waar 8 van de gesteunden kunnen komen. Iedereen krijgt te eten, ( zelfs de chauffeurs) en ze krijgen hun voedselpakket en donatie. De overige gesteunden worden thuis bezocht.

Kumpulan in Malang

In totaal hebben wij dus 67 mensen onder onze hoede.

Dank jullie wel voor jullie financiele steun. Dat zorgt er voor dat we dit kunnen blijven voortzetten,

warme groet,
Francine