Stichting

Teman Teman Sehati

Lieve Temannen,

Bij deze een tussendoor verslag zodat jullie weten dat het werk in Indonesia gewoon doorgaat.

Oom Henkie in Jakarta heeft dankzij Max Maakt Mogelijk een nieuw onderkomen gekregen. MMM heeft de jaarhuur betaald.
Verder had deze man ook helemaal niets, dus daar moest van alles voor worden aangeschaft. Onze vertegenwoordiger Anto in Depok zorgde daar allemaal voor.
Anto in Depok bezorgt met de motor

Op zijn motor heeft hij alles daarheen gebracht , kamer schoongemaakt en ingericht.
De volgende dag heeft hij oom Henkie opgehaald met al zijn bezittingen.
Ome Henkie in Jakarta-Max maakt mogelijk

Oom Henkie wist niet wat hij zag toen hij binnenkwam. Een heus bed, niet meer op een rotanbankje slapen, een heuse kledingkast,
een eigen zitje, ventilator . Oom Henkie was helemaal beduusd. Wat hebben wij deze man blij kunnen maken. Na ruim 20 jaar een plekje voor hemzelf. Anto zal hem regelmatig bezoeken.

Verder moet ik jullie laten weten dat op afgelopen zaterdag 22 mei Charles van Roest in Surabaya met spoed werd opgenomen omdat zijn nieren niet meer werkten. Helaas is hij op zondagochtend 23 mei overleden.
Aangezien de foto’s van zijn overlijden erg schokkend zijn, zet ik liever deze neer. Die is twee weken geleden genomen toen Willem Tupan, onze vertegenwoordiger in Surabaya zijn BPJS papieren ( ziekenfonds) kwam brengen.
Charles van Roest in Surabaya

Vanmorgen kreeg ik bericht dat de renovatie van het achterdak van het huis van de fam Huwae in Bandung vordert.
De vorige tukang had dat voor het gemak maar even overgeslagen, gevolg natuurlijk weer lekkages. Hopelijk zijn de lekkages nu verholpen.
Dak familie Huwae Bandung-1

Eind augustus vertrek ik weer naar Indonesia en zal dit keer ook alles in Makassar ( Sulawesi) checken waaruit een hulpvraag voor 16 personen is gekomen.

warme groet,
Francine

1% Hulp is meer dan 100% Medelijden