Stichting

Teman Teman Sehati

Zoals beloofd kunnen we nu het eindresultaat laten zien van de renovatie aan de woning van Ellis Boode in Sumedang

Het is prachtig geworden en mevrouw is er natuurlijk heel erg dankbaar en blij mee.

Wederom veel nieuwe aanvragen om hulp. In Makassar kregen we mw. Anneke Jan erbij en ook in Surabaya Anneke Koster.

Ook weer vanuit Malang een paar nieuwe aanvragen erbij. Onze vertegenwoordigster Elly Wolters geeft iedere maand een kumpulan waar de mensen kunnen komen, om elkaar te ontmoeten en ze krijgen hun donatie en voedselpakket mee.
Robby Jansen, een van onze gesteunden neemt altijd zijn gitaar mee en ze zingen ook vaak samen. Erg gezellig allemaal. Degenen die niet kunnen komen worden thuis bezocht. Inmiddels is het totaal aantal mensen die wij verzorgen opgelopen tot 91.

Helaas is er eentje behoorlijk ziek en dat is meneer Albert Carius in Bandung. Hij heeft prostaatkanker en gaat erg achteruit.

Zijn ziektekostenverzekering dekt niet alle kosten voor medicijnen, dus die betalen wij nu ook. In Makassar heeft mw. Sonja Bosch een herseninfarct gehad, maar het schijnt nu stabiel te zijn.

Op 8 november vertrekken we voor 3 weken naar Indonesia. Het zal een zware en vermoeiende reis worden om al onze gesteunden te ontmoeten.

Maar het werd wel tijd gezien de vele vragen van de mensen wanneer ik nou weer kom. Ze zijn inmiddels op de hoogte gebracht, en verheugen zich erg op het weerzien.