Stichting

Teman Teman Sehati

Het is een raar jaar geweest, die bijna op zijn einde loopt. Een jaar zonder bezoeken naar “onze” achtergebleven Indische ouderen.
Ik weet dat velen mijn persoonlijke ontmoetingen erg missen, gezien de filmpjes die de vertegenwoordigers naar me sturen. Steeds weer vragen ze wanneer ik kom.
Maar, echt, de hulp daar gaat gewoon door, dankzij de inzet van onze 5 vertegenwoordigers. Dagelijks sta ik in kontakt met ze. Begin al s’morgensvroeg om 7 uur de appjes te beantwoorden. Is daar natuurlijk al middag.

Enkele weken geleden heeft Max Maakt mogelijk een uitzending gewijd aan de hulp in Indonesia in Surabaya en Malang.
In die uitzending werd ook gevraagd om geld voor extra voedselpakketten. Dankzij die uitzending konden er 34 extra voedselpakketten uitgedeeld worden aan armlastige Indische Nederlanders.

In Bandung is het huisje van Dede Dwilltrick gerenoveerd. En mede dankzij de hulp van B.O.S Stichting bond van Oud Steurtjes, en enkele donateurs compleet ingericht.

Dede is ontzettend blij en dankbaar

In Makassar zijn in 1 maand tijd twee van onze gesteunden overleden. mw. Helga Leidelmeijer en mw. Joyce Bosch. Beiden aan een hartstilstand.

Verder kan ik jullie melden dat we de laatste twee maanden nieuwe aanvragen om steun hebben binnen gekregen. In totaal hebben we 21 nieuwe mensen erbij.

Allemaal heel erg hartelijk bedankt voor de financiƫle steun en vaak positieve reacties.

Wens jullie een Gezegend Kerstfeest en een Kleurrijk Nieuwjaar, wegglijdend langs een regenboog van hoogtepunten.

Lieve groet,
Francine