Stichting

Teman Teman Sehati

Een zeer vermoeiende reis naar “onze oudjes” in Indonesia. Maar gelukkig weer veel kunnen doen, dankzij jullie hulp.
In Jakarta en Depok heb ik oma Helling ( 82) bezocht, Cara de Fretes- Oliveiro( 80) en de familie van Eddy Sudiarto.
Oma kreeg een donatie van speciale sponsors. Cara is bij haar dochter ingetrokken omdat de moskee steeds meer oprukte bij haar huis .

Oma-Helling

In Bandung hebben we Inge Alice – Marcella van Vonno- Pieter Wattimena( 71)- Kusje Gevelhof (72)- Stella Schmidt- Rina Wattimena( 73)- Stella van Roest( 68) – Rudy Vetter( 80) en het tehuis van het Leger des Heils bezocht.
Bijna iedereen heeft een voedselpakket gekregen. Voor Stella van Roest hebben we de jaarhuur betaald en de BPJS (ziektekosten verzekering)
Pieter Wattimena heeft nieuwe kleding gekregen en bij het tehuis van het Leger des Heils hebben we 10 flessen honing afgeleverd.
Pieter-Wattimena

Bij Inge Alice boodschappen doen en dozen vullen.

In Surabaya hebben we Hendrik Cornelissen ( 71) bezocht- de familie Charles van Roest( 69)- Veronica Hermanus( 82)-Winny Masius- Jacobus Grengan- Linda Nieraeth-mw. Joke Latuni de Kock( 83)- Mw de Fretes-( 76)Mw. Christina Lessy Tupan ( 80)- Dhr Wien Mojaar-( 75)

Hendrik-Cornelissen
Hendrik Cornelissen was er het ergst aan toe. Hij is diabetes patient en woont in een klein hok met asbest dakje. We hebben de achterstallige huur en de huur tot Januari 2019 , medicijnen en ventilator betaald. Toen kon Hendrik alleen maar dankbaar lachen.
Toen kon Hendrik alleen maar dankbaar lachen

Mevrouw Veronica Hermanus kreeg een nieuw bed- een kledingkast en een koelkast.
Voor mevrouw Christina Lessy Tupan hebben we een rolstoel gekocht. Zij kan niet meer lopen en moest steeds in haar kleine slaapkamer blijven zitten. Nu kan haar kleindochter haar eens mee naar buiten nemen.
Een rolstoel voor Christina Lessy Tupan

Mw. Joke Latuni de Kock is opgevangen door mw de Fretes. Anders had ze over straat moeten zwerven nadat ze 23 jaar bij een apotheek heeft gewerkt. Geen pensioen-geen inkomen.
Beiden hebben een donatie ontvangen
Joke Latuni de Kock is opgevangen en mw de Fretes ontvingen een donatie

In Jimbaran op Bali heb ik de heer Frans visser bezocht. Woonde eerst in Batu op Java. Maar dat huisje was zo kapot dat hij nu bij zijn dochter op Bali is ingetrokken. Hij maakt het goed.
Dhr Frans Visser bij zijn dochter op Bali

In Malang heb ik de Heer Frits Baltissen ( 73)- Elly de Jong( 69)-Jeffrey James(68) oma Emmy Overdijk( 84) en mw. Mary Roos( 75) bezocht.
Frits Baltissen met 1 arm. Geen inkomen. Hebben zijn BPJS betaald en een donatie gegeven.
Frits Baltissen met 1 arm

Elly de Jong een jaar huishuur en haar BPJS betaald, mw Mary Roos de huishuur betaald voor 1 jaar. Jeffrey James de BPJS gegeven voor een jaar. En oma Emmy Overdijk heeft een jaarhuur gekregen en medicijnen en pampers.
Oma Emmy
In Jakarta hebben we nog mw Guusje Soedirman bezocht in de buurt van het vliegveld.

In totaal 2 en een halve week onderweg geweest. Zoveel trieste gevallen weer. Maar dankzij zoveel sponsors kon ik veel pijn wegnemen en hoop geven.

Dank jullie wel,

warme groet
Francine Tammeling
1% Hulp is meer dan 100% medelijden