Stichting

Teman Teman Sehati

Dit is een tussendoorverslag over de werkzaamheden in Indonesia. Want ondanks alle moeilijkheden door afgesloten wegen en beperkingen, slagen onze vertegenwoordigers er steeds weer in om “onze ouderen” te bezoeken.
Moet zeggen dat ze af en toe heel creatief zijn om hun werkzaamheden te kunnen blijven verrichten.

Ook zijn we dankbaar dat er nog veel donaties worden gegeven, zodat we door kunnen gaan met helpen.

Elke maand krijgen de gesteunden 600.000 rp, dat is ongeveer 37,50. En verder worden er in deze Coronatijd voedselpakketten uitgedeeld.

De B.O.S, de bond van Oud Steurtjes hebben er voor gezorgd dat we in Malang ook voedselpakketten konden laten bezorgen.
Dat wordt door onze vertegenwoordigster Elly Wolters verzorgd.
In Malang is het verboden om met zijn tweeën op een motor te zitten, dus Elly moet elke keer een taxi nemen. Zij heeft namelijk geen eigen vervoer.

In Bandung gaat Dedy op zijn eigen motor via sluipwegen op bezoek bij de mensen. Natuurlijk met mondkapje en handschoenen. En door al die sluipwegen worden de afstanden groter, maar daar trekt Dedy zich niets van aan.

Yulia is in Surabaya bezig. Allemaal verspreid en ver uit elkaar .Maar daar mag je weer wel met zijn tweeën op de motor zitten en Yulia wordt veel geholpen door haar dochter Angel. Daar is ook een nieuwe aanvraag ingediend en na het checken hebben we besloten om deze mevrouw ook op te nemen in ons hulpprogramma

Anto is bezig in Depok en Jakarta en Adil in Makassar op Sulawesi.

Dagelijks staan wij in contact via Whatsapp en houden de vertegenwoordigers ons op de hoogte, zodat we eventueel meteen financieel kunnen inspringen en advies kunnen geven, als ze dat nodig hebben.

Jammer genoeg kunnen wij de mensen nog niet zelf bezoeken. Daar zijn vele oudjes erg triest om, ze vragen steeds wanneer ibu Francine komt.