Stichting

Teman Teman Sehati

Op 10 maart a.s 2016 vertrek ik naar Indonesia. Het zal zwaar worden maar met behulp van Aldy, onze chauffeur, zal het allemaal wel lukken.
Ik wil in ieder geval mw Weidemuller opzoeken. Zij zit nog steeds in dezelfde omstandigheden als 3 jaar geleden. Heel triestig allemaal. Zal proberen om een ander onderdak voor haar te zoeken.
Ook oud lerares Nederlands, mw Schatz, woont nog steeds in een kamertje in de tahoefabriek. We moeten eens zien wat we voor haar kunnen doen.

reis-maart-2016-Opa-Liem

Opa Liem

Opa Liem staat hoog op ons bezoeklijstje, buiten de luiers en de stroopkoeken, die hij altijd van ons krijgt, zijn wij bezig of hij niet in aanmerking kan komen voor de Back-pay. Dan zouden we hem in ieder geval ergens anders onder kunnen brengen en er voor kunnen zorgen dat er dagelijkse zorg voor hem is.
Zijn papieren waarmee wij die backpay hebben aangevraagd zijn nu naar onze Nederlandse regering gestuurd.

Ook mw de Fretes kan op een bezoekje rekenen. Afgelopen jaar heeft zij van onze stichting een trapnaaimachine gekregen. We hopen dat het vele vuil in en rondom haar huis wat opgeruimd zal zijn.

Sinds vorig jaar betalen wij de huur voor Pieter Wattimena, we gaan nu eens kijken hoe of hij het maakt.

 

 

Wij kregen een verzoek uit Bandung om het huis van Mw. Bathseba Huwae te bezoeken omdat het in vreselijke staat zou zijn. Onze chauffeur Aldy is er inmiddels geweest, getuige de foto’s.

Kortom er is veel te doen in Bandung en omgeving. Maar ik ben er een volle week en heb dus ruimschoots de tijd om het een en ander te regelen.
Joris zal zich de laatste week bij me voegen en de laatste twee dagen van het verblijf in Indonesia zullen we samen in Bandung doorbrengen zodat hij de vertenwoordigers van het ANMF ook kan ontmoeten en kunnen we nog wat bezoeken afleggen.
Op 3 April komen we weer terug in Nederland.